Bläsinge Gård Kullabygden

Bläsinge Gård erbjuder 15 rum i pensionatsstil och campingområde. En idyll nordöst om Höganäs där friluftslivet kan upplevas till max. Gården är mitt ute i naturen med nära tillgång till bad och med spännande cykelvägar, golfbanor, vandringsleder kan du och din partner få tillräckligt med motion för att sedan kunna ta det lugnt på kvällen och grilla på gården. Med cykel- och kanotuthyrning kan ni också ta chansen att utforska närliggande mysiga områden som Svanshall, Skäret, och Arild. Om ni är ett par på besök så finns det även tandemcykel att hyra, en perfekt aktivitet i eftermiddagssolen.

Bläsinge Gård har även en stor campingtomt så om du har bestämt dig för att komma med husvagn eller tält så är det inga problem. Campingtomten erbjuder elplatser både på gräs och grus och dusch och toalett inne i servicebyggnaden.

På Bläsinge Gård kan personalen anordna utflykter och hjälp med att boka in aktiviteter för dagen så att ni under er vistelse känner att ni är i goda händer. För er som vill njuta av lugnet på semestern till ett riktigt bra pris är Bläsinge Gård den perfekta platsen att stanna till vid. Eftersom att gården är i pensionatsstil så kan man spara pengar på att laga mat själv eller ta med sina egna handdukar.

Bläsinge Gård har också flera samlingsrum, kök, och trädgård som är tillgängliga för alla gäster. Om man därför känner för att laga mat själv eller njuta av frukosten i trädgården så finns det full tillgång till den utrustning som behövs. Där finns det också goda möjligheter till aktiviteter och sällskap för dig och din partner och ger er även chansen till att träffa nya människor.

I trädgården hittar du allt som behövs för en perfekt grillkväll som utomhusmöbler och en stor utomhusgrill men även en boulebana om ni känner för en rolig eftermiddagsaktivitet. Även husdjur är tillåtna i vissa av rummen och på gården så du behöver inte lämna din lilla vän hemma utan hunden eller katten är mer än välkomna till Bläsinge Gård.