First Camp Mölle

Om natur och lugn är din grej så är First Camp Mölle rätt plats för dig. First Camp Mölle är definitionen av harmoni, utflykt, och spännande aktiviteter. Det är också den perfekta destinationen för en familjeresa som inte behöver kosta en förmögenhet. First Camp Mölle är en prisvärd upplevelse för dig och familjen med roliga aktiviteter i området som skogspromenader, klättring i berg, och sightseeing. Du och familjen kan exempelvis utforska Brunnby Kyrka som byggdes på 1100-talet, spela äventyrsgolf på campingen, eller testa på dykning i naturreservatet Kullabergs vatten. Hos First Camp Mölle hittar man aktiviteter för alla smaker och åldrar.

På First Camp Mölle kan du och ditt sällskap välja om ni vill bo i en stuga, på campingtomten, eller i tält. Stugorna är rymliga och utrustade med förnödenheter som kyl och vattenkokare. Om man tar med sig sitt eget hem och väljer att bo på campingen får man hjälp med att parkera på en bra plats och annan service som kan behövas för husvagnen. Med en stor campingtomt och mycket grönt finns det mycket utrymme för aktiviteter och lek för både barn och vuxna. Utomhus finns också en grill som passar perfekt för att grilla gott en sen och skön sommarkväll.

Havet är bara 1200 meter från campingplatsen och med bil eller buss kan du också ta dig till Höganäs Centrum, Mölle, Himmelstorp, Nimis, eller Arild. De små byarna i närheten är definitivt värda en dagsutflykt om man har tid för det, annars finns det gått om aktiviteter att hitta på hos First Camp Mölle.

Om du besöker First Camp Mölle med barnen så kan de under sommaren, vecka 27-32, också få uppleva Blix barnklubb där barnen bland annat får testa på ansiktsmålning, delta i sandslottstävlingar, och gå på skattjakt. Medan barnen tas bra hand om på Blix barnklubb så kan de vuxna njuta av en cykeltur, slappna av i bastun, eller ta ett skönt dopp i poolen. Swimmingpoolen är också populär bland barnen där de kan svalka sig under dagen. Allt detta och mycket mer går att uppleva på First Camp Mölle.