Kullagårdens Wärdshus

Mitt uppe på naturreservatet Kullaberg i Mölle hittar du värdshuset som ser ut att komma direkt från en saga, Kullagårdens Wärdshus. Omgivet av golfbanor, hav, och natur ger Kullagårdens Wärdshus dig chansen att utforska en underbar miljö och omgivning under din semester. På Kullagårdens Wärdshus hittar du 15 dubbelrum och 1 enkelrum, alla unikt inredda.

Precis bredvid hotellet finns Mölle Golfbana vilket gör Kullagårdens Wärdshus den perfekta destinationen för en golfweekend. Efter några rundor på banan så kan man ta ett dopp i havet som ligger bara en kort promenad från värdshuset. Hotellet hjälper dig att arrangera allt som kan tänka behövas för en golfutflykt. Om du inte känner för golf så kan en simpel promenad göra susen för att få in dagens motion på schemat med alla leder och skogsstigar du finner i närheten.

Kullagårdens Wärdshus är mitt ute i naturreservatet Kullaberg som kommer ge dig en helt annan bild av Skåne. Här hittar du branta klippor, unikt djur- och växtliv, och spännande vandringsleder med utsikt över Kattegatt och Öresund. Du finner Kullens Fyr precis bredvid värdshuset som kan bli en härlig dagsutflykt eller en mysig kvällspromenad. Om du inte är säker på vilken aktivitet eller utflykt som passar dig och ditt sällskap bäst så kan personalen hjälpa dig anordna en utflykt eller så kan du välja från deras färdigskräddarsydda paket: Golfpaketet, Konferenspaketet, Vandringspaketet, eller Weekendpaketet. Det finns något för alla intressen och med hjälp av värdshusets personal kan du och ditt sällskap få den perfekta upplevelsen.

På hotellets restaurang kan du ta en paus och njuta av en vacker utsikt och en kulinarisk upplevelse. Hotellet erbjuder en uppfriskande meny och en hel vinlista. En trevlig lunch eller mysig middag på restaurangen kan vara precis det du behöver på semestern. Du kan också få chansen att träffa ägarna av Kullagårdens Wärdshus under frukost, lunch, eller middagstid. Ägarna Tina och Lasse Kjellberg ser till att ni får den unika upplevelse och härliga semestern som ni länge önskat.