Strand Hotell i Arild

Strand Hotell (Strand Arild) är stället för dig som vill känna dig som hemma även på semestern. Strand Hotell är ett familjärt hotell med pensionatskänsla som erbjuder dig 13 dubbelrum i den mysiga byggnaden. Rummen är uppdelade i tre kategorier beroende på utsikt där du kan välja mellan utsikt till trädgården, utsikt till havet, och utsikt till både och, det finns något för alla behov.

På Strand Hotell finns många spännande aktiviteter att uppleva under din vistelse. Välj mellan vandring längs Kullaleden, yoga ute i naturen med hälsocoachen Jennifer Hamming, eller ett dopp i havet. På Strand Hotell finns möjligheter till full njutning och upplevelse men om du känner för att ta det lugnt med ett glas gott så är det inte heller några problem med den vackra och lugna utsikten från trädgården.

Till Strand Hotell kan du ta dig med både buss och bil och hotellet ligger i den mysiga hamnbyn Arild norr om Höganäs. Hotellet erbjuder även roliga och prisvärda paket med aktiviteter så som klättring, utforskning av grottor, mountainbiking, paddla kanot, eller golf. Allt detta och mycket mer går att uppleva på Strand Hotell i Arild.

På Strand Hotell hjälper personalen gärna till med att föreslå och planera aktiviteter som går att göra i närheten. Ni kan välja mellan olika paket som Golfpaketet där man redan från mars kan börja uppleva de närliggande golfbanorna som St. Arilds GK eller Mölle GK. Golfsäsongen sträcker sig ända till oktober om vädret tillåter så vare sig man är golffantast eller enbart golfintresserad så kan man testa på golf när som helst under den långa säsongen.

Med äventyrspaketet kan du och ditt sällskap själva skräddarsy er upplevelse och välja mellan flera olika aktiviteter som bergsklättring på de branta klipporna i naturreservatet Kullaberg, grottvandring i flera av Kullabergs tjugo grottor, och till slut en cykeltur på mountainbikes tillbaka till hotellet längs leden. Det finns aktiviteter för alla smaker och på Strand Hotell får du och ditt sällskap möjligheten att välja det som passar er bäst.